Polițiștii Serviciului de Ordine Publică au dispus la data de 21 februarie confiscarea valorică a peste 240 mc de material lemnos.
Ieri, 21 februarie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță civică, a preveniri și combaterii eficiente a fenomenului criminogen în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos au efectuat un control cu privire la legalitatea exploatărilor forestiere de la ocoalele silvice de stat și private, de pe raza județului Satu Mare.
Cu această ocazie au fost constatate încălcării ale Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, de către o societate comercială cu sediul în municipiul Baia Mare și de către un ocol silvic privat cu sediul în localitatea Ciumești.
Astfel, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.000 de lei, fiind dispusă confiscarea valorică a 246,66 mc de material lemnos.

Articolul precedentUn careian, de 20 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat
Articolul următorPompierii sătmăreni caută voluntari