Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat un tânăr, de 27 de ani, din Satu Mare care la aceeași dată ar fi sustras o geantă în care se aflau mai multe bunuri, aceasta fiind așezată pe o bicicletă într-o stație de autobuz din municipiul Satu Mare.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în cadrul căruia au dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanei bănuite de furt.

De asemenea, la data de 6 septembrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au depistat o persoană, de 25 de ani, din Borlești, bănuită că la aceeași dată ar fi pătruns în locuința unei persoane, de pe raza localității Căpleni, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 6 000 de lei.

Față de aceasta polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.  

Articolul precedentBilanț CoVid-19: 1.136 de cazuri noi, 41 decese, 460 pacienți în ATI
Articolul următorEXCLUSIV, la Realitatea PLUS: Documentele care-l îngroapă pe Victor Ponta. Lobby extrem pentru alegerile prezidențiale pierdute din 2014