O nouă cursă Wizz Air Satu Mare – Londra

Începând de astăzi, 30 octombrie, odată cu intrarea în vigoare a orarului de iarnă, operatorul aerian Wizz Air a crescut frecvența zborurilor săptămânale spre Londra, de pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Astfel, numărul curselor spre capitala britanică se ridică la 3, în zilele de marți, joi și sâmbătă.
Astăzi, aeronava care i-a transportat pe pasageri la Satu Mare, a decolat de la Londra la ora 06.50 și a aterizat pe Aeroportul Satu Mare la ora 11.35. De la Satu Mare spre Londra, aeronava a decolat la ora 12.05 și va ateriza la Londra la ora 13.00. Orele reprezintă ore locale atât în Marea Britanie cât și în România.
Aeronava de tip Airbus A320, cu o capacitate de 186 de locuri a adus astăzi la Satu Mare 163 de pasageri și a zburat spre Londra – Luton cu 167 de pasageri.
“Este un mare avantaj pentru noi că operatorul a crescut frecvența zborurilor de la și către Londra. Ne bucură faptul că atât comunitatea din Satu Mare cât și cea din județele învecinate are acces mai ușor la un transport eficient și rapid, oferind mai multe posibilități atât celor ce muncesc în Anglia cât și celor care se deplasează în străinătate pentru a-și vizita prietenii sau familia. Ne dorim ca în viitor să deschidem și alte destinații externe de la Satu Mare“, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.
WIZZ a lansat prima conexiune internațională a Aeroportului din Satu Mare în octombrie 2016. De la începutul operațiunilor din Satu Mare, Wizz Air a transportat pe ruta sa spre Londra Luton peste 68.000 de pasageri.
Vă reamintim că începând cu data de 1 aprilie 2019, compania Wizz Air va creşte frecvența la 4 zboruri săptămânale, pe această rută.

Articolul precedentLucrări de modernizare a drumului județean Beltiug – Hodod
Articolul următorSătmărean condamnat pentru tâlhărie calificată, prins de polițiști