Un desen realizat de o fetiță de 6 ani, Olivia Leș, a fost desemnat câştigător al concursului „Autobuzul Moșului” organizat de societatea de transport în comun Transurban SA.

Desenul câștigător va fi imaginea societății în luna decembrie 2019 pe pagina oficială Facebook Transurban Satu Mare și pe site-ul transurbansatumare.ro.

Desemnarea desenului câștigător s-a realizat în această dimineață, la sediul Transurban. Dintre cele 92 de desene transmise de copii, au fost premiate trei.

Ceilalți doi câștigători sunt Ardelean Horea Simion (locul II) și Bacușcă Raffaella Silvia (locul III), ambii elevi în clasa a IV-a la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” din Satu Mare.

Fiecare participant va primi o diplomă de participare, iar desenele primite vor fi afișate timp de o lună la sediul societății Transurban S.A. Satu Mare.

Concursul a debutat în 11 noiembrie și a fost destinat preșcolarilor și elevilor din clasele primare din municipiul Satu Mare.

Câștigătorii concursului au fost desemnați din rândul celor care au întrunit cele mai multe aprecieri de tipul „Like“ („Îmi place“), în ordine descrescătoare, respectiv prin evaluarea de către o comisie de concurs. S-a ținut cont de originalitatea desenului, încadrarea în specificul concursului și aspectul estetic.

Articolul precedentA lăsat mâncarea pe foc și a plecat de acasă. Pompierii, chemați de urgență
Articolul următorPrimăria Satu Mare susține că e pregătită de iarnă: ”Acționăm pentru combaterea poleiului”