Proiectul caritabil ”O cană de fericire” debutează în această seară. Din fondurile strânse, Rotaract Club Satu Mare își propune să achiziționeze necesar pentru Secția de Urologie a Spitalului Județean Satu Mare.

Rotaract Club Satu Mare, în parteneriat cu Shopping City Satu Mare, organizează zilnic între orele 18:00 și 22:00, în perioada 5-22 decembrie, a șasea ediție ”O Cană de Fericire”, eveniment caritabil al cărui scop este cel de a achiziționa necesar pentru Secția de Urologie a Spitalului Județean Satu Mare.

În acest an evenimentul va avea loc la „Căsuța Fericirii”, amplasată în parcarea Shopping City Satu Mare. Sătmărenii sunt invitați să ia parte în număr cât mai mare, pentru a savura câte ”O cană de fericire” cu vin fiert, ciocolată caldă, ceai fierbinte sau diverse fursecuri și prăjiturele, făcând astfel și o faptă bună.

Proiectul este unul dintre cele mai îndrăgite de către publicul sătmărean, deoarece a sprijinit Spitalul Județean și în anii precedenți, cu următoarele donații bilirubinometru, donat secției de Neonatologie (2014); cardiotocograf, donat secției de Obstetrică-Ginecologie (2015); saltele, pentru secția de ATI și instrumentar specific, pentru secția de Gastroenterologie (2016); un instrumentar specific, donat secției de Chirurgie (2017) și un sistem de monitorizare a bebelușilor care sunt internați în cadrul Secției de Neonatologie (2018).

Din fondurile strânse în urma evenimentelor „O Cană de Fericire” și „Rotaract Charity Cocktail Party”, colectivul Rotaract și-a propus să doneze necesar Secției de Urologie, mai exact rezectoscop, teacă cistoscop, mecanism de deflectare cateter cu două porturi de instrumentar, punte cistoscop cu un port de instrumentar, garnituri canal de lucru cistoscop și pensă recuperare calculi cu vârf lung.

Articolul precedentA fost inventat detergentul provenit din bere
Articolul următorDirector adjunct nou la DSVSA Satu Mare