Miting de susținere pentru Codruța Kovesi, la Satu Mare

Comunitățile Sătmarul Civic și Corupția Ucide organizează, astăzi, primul miting de susținere pentru Laura Codruța Kovesi, la Satu Mare.
Mitingul de susținere, sub denumirea „Plimbare civică în sprijinul Laurei”, va avea loc astăzi între ora 17:00 – 20:00, pornind de pe pasajul Corneliu Coposu.
„Vino cu un fluier, cu un afiș la plimbarea noastră civică, alături de întreaga țară, alături de Laura”, este mesajul organizatorilor.
Oamenii vor să transmită un mesaj și să tragă un semnal de alarmă în ceea ce privește anchetarea fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi.
„Sectia de anchetare a Magistratilor, organism infiintat abuziv, in ciuda avizelor negative CSM, a Comisiei de la Venetia, a GRECO, a Consiliului UE, incearca, la comanda politica, pe axa Dragnea – Ghita – Florea+Slugarel sa o blocheze pe fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi in a candida la functia de Procuror Sef al Parchetului European Anticoruptie. Nu putem sta in casa cand Mafia si slugile lor ponegresc în bătaie de joc procurorii profesioniști și orice speranță de justiție independentă”, se mai arată în mesajul organizatorilor.

Articolul precedentSute de kilograme de carne de porc confiscate de polițiștii de frontieră
Articolul următorPrinși în timp ce consumau substanțe etnobotanice sub pod