Polițiștii de frontieră au descoperit și indisponibilizat un mini-excavator căutate de autoritățile din Italia, a cărui valoare se ridică la suma 58.000 lei.

Astfel, miercuri, 27 noiembrie, în jurul orei 12:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român A.A., în vârstă de 32 de ani, din județul Iași. Acesta conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un autoturism marca BMW și o remorcă Boro, pe care transporta un mini-excavator marca Takeuchi.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat faptul că utilajul industrial transportat era semnalat ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Italia la începutul acestei luni.

Mini-excavatorul, în valoare de aproximativ 58.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentTânărul ars în explozia de ieri, internat la secția de Mari Arși din Timișoara, iar tânăra, la secția Terapie a Spitalului de Arși din București
Articolul următorConcert de colinde tradiționale românești susținut de Petrică Mureșan