Sute de șoferi care au staționat neregulamentar au fost sancționați de polițiști. În medie, angajații ADP ridică peste 100 de mașini într-o lună.

Vorbim despre peste 800 de șoferi care și-au lăsat mașinile parcate în locuri nepermise și au fost ridicate de angajații Administrației Domeniului Public și Poliției Locale Satu Mare.

”Cele mai multe ridicări de mașini parcate neregulamentar dispuse de polițiștii locali din Satu Mare sunt în cazul autoturismelor parcate pe trecerile de pietoni” susțin oamenii legii. De asemenea, polițiștii nu i-au iertat nici pe șoferii care au oprit sau staționat autovehiculele pe trotuare, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, în zonele în care blochează intrările în curți, parcări, instituții, pe căile de rulare a mijloacelor de transport în comun, pe spații verzi.

Tariful de ridicare a autoturismului este de 300 lei, tariful de transport auto este 200 lei, iar tariful pentru depozitare este de  50 lei/ zi. În total, șoferul va scoate din buzunar cel puțin 550 de lei, pe lângă amendă.

În cazul în care utilizatorul sau proprietarul se prezintă la autovehicul și nu se mai efectuează transportul și depozitarea, sancțiunea e de 300 de lei.

Administrația Domeniului Public Satu Mare a început ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în municipiul Satu Mare din 6 mai 2019.

Articolul precedentSpectacol în premieră la Teatrul de Nord: ”Cum vă place” de William Shakespeare
Articolul următorDoliu în lumea magistraţilor sătmăreni. A murit Florin Betea, șef al Parchetului Satu Mare