Micuțul cu malformații la inimă s-a stins

Micuţul Dorian, bebeluşul familiei Săvianu, pentru care s-au mobilizat mii de sătmăreni pentru a-i salva viaţa, a plecat azi noapte la Domnul.

  • ”Dumnezeu să te odihnească, iubirea mea mică. 3 zile m-ai făcut cel mai fericit tătic din lume și am vrut să fac tot pentru tine, însă Dumnezeu a vrut să fi lângă el, frumusețe mică!”, a transmis tatăl micuţului.

Ieri, în câteva ore de la lansarea apelului pe Facebook, miii de sătmăreni au donat peste 23.000 de euro pentru salvarea lui. Bebelușul Dorian s-a născut în 6 ianuarie cu o malformație la inimă și trebuia operat în maximum două săptămâni. Costurile operației se ridicau la 100.000 de euro.

  • ”Am rugămintea să nu mai donați bani pentru Dorian, din păcate îngerașul nostru s-a stins din viață în dimineața aceasta. Vă mulțumesc tuturor care ați donat și care m-ați ajutat, v-ați mobilizat toți foarte repede ca să-mi ajutați copilul. Banii vă vor fi reatribuiți tuturor în conturi, iar cei care mi-ați trimis prin casierie nu știu cum aș putea să vă restitui banii. Apreciez ajutorul tuturor, din păcate inimioara nu l-a mai ascultat pe Dorian!”este mesajul tatălui micuțului Dorian.
Articolul precedentAntrenorul Dacian Nastai, analist video la FCSB
Articolul următorLiderii Pro România invită sătmărenii la o întâlnire. Victor Ponta vine la Satu Mare