Meci amical | Unirea Tășnad, egal în deplasare la Luceafărul Oradea

FC Unirea Tășnad continuă pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a 3-a la fotbal, iar astăzi, pe terenul din Sânmartin a încheiat la egalitate, 1-1, cu Luceafărul Oradea, al treilea amical al verii. Pentru bihoreni a fost ultimul test înainte de startul ediției 2018/2019 a ligii secunde, în timp ce pentru jucătorii pregătiți de Cristi Popa a fost ultimul meci amical înaintea cantonamentului centralizat de la Călinești Oaș.

Jocul a început cu echipa gazdă în atac, iar după opt minute Mitrică a scăpat singur pe contraatac și a şutat pe lângă Gorbe, însă mingea a lovit bara din dreapta. Fostul jucător al Olimpiei, Vasile Pop a șutat pe lângă poartă în minutul 12, iar Szekely a avut cea mai mare ocazie a Unirii, șutul său de la 17 metri trecând milimetric pe lîngă poarta adversă.
Luceafărul a deschis scorul în minutul 21, un alt fost jucător al Olimpiei, Andrei Ludușan, executând perfect, la vinclu, o lovitură liberă de la 25 metri. În rest a fost un joc echilibrat, afectat de ploaia torențială care a căzut pe tot parcursul primei reprize.
Repriza secundă a continuat sub semnul echilibrului, ambele echipe având câteva ocazii de gol, iar cu 20 minute înainte de finalul jocului, Unirea egalează prin Cornel Ene, care a trimis cu capul, la colțul scurt, după o lovitură de colț executată perfect de Anton. Pe finalul meciului, gazdele au mai avut două șuturi periculoase prin Codoban și Luduşan, iar cea mai mare ocazie a fost ratată de Codoban, în minutul 89, șutul său, din interiorul careului, trecând puțin pe lânga poarta lui Gorbe.

Luceafărul Oradea 1 – 1 FC Unirea Tășnad (1-0)
Marcatori: Ludușan (min. 21) / Ene (min. 70);
Luceafărul Oradea: Goia (46 Sălăjan) – Toriște, Cr. Oros, V. Opriș, Băican – D. Lukacs (46 Chiorean), Prejmereanu – Mitrică, V. Pop (46 Codoban), Gunie (58 N. Cîrlig) – Ludușan;
Antrenor: Cristian Lupuț;
FC Unirea Tășnad: Gorbe – Palinceac, Varga, Vădan, Parnău, Cubaș, Stanciu, Anton, Ciul, Cocian, Szekely;
Au mai jucat: Anișoreac – Bolba, Silaghi, Bălău, C. Ene, R. Pop, D. Vincze, L. Vincze, Smical, Kereszi;
Antrenor: Cristian Popa;

În perioada 30 iulie – 6 august, FC Unirea Tășnad va efectua un cantonament de pregătire în Călinești Oaș, la baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv Satu Mare. Pe parcursul cantonamentului tășnădenii vor juca o dublă amicală cu CS Minaur Baia Mare, nou-promovată în Liga 3, iar miercuri, 1 august, de la ora 17:30, este programat primul joc oficial al sezonului, meciul din primul tur al Cupei României – faza națională, contra celor de la Crasna Moftinu Mic.

Articolul precedentAglomerație în vămi. Sătmărenii așteaptă peste 60 de minute să intre în țară
Articolul următorPeste 11.500 pachete țigări transportate într-un microbuz, confiscate de polițiștii de frontieră