În data de 27 iunie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș au desfășurat o acțiune pe linia combaterii  contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate. 

Astfel, în jurul orei 03.00, polițiștii au observat, pe direcția localității Cămârzana, jud. Satu Mare, mai multe persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, transportând colete voluminoase.
Imediat, polițiștii împreună  cu câinele de patrulare – intervenție POF  au acționat pentru reținerea   persoanelor,   însă  acestea   nu  s-au   supus  somațiilor   legale   prin   voce,  au   abandonat coletele și au fugit pe teritoriul statului vecin. În cel mai scurt timp, au fost informate despre eveniment autoritățile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comun a zonei şi a cazului.
La   fața   locului   au   fost  descoperite   opt   colete   cu   țigări,   care   au   fost   transportate   la   sediul sectorului,   unde,   în   urma   inventarierii,   a   rezultat   cantitatea   de 6189 pachete cu țigări de proveniență   extracomunitară.   Țigările,   în   valoare   de 72.411 lei au   fost   ridicate   în   vedereaconfiscării.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentLiviu Dragnea, greva foamei în pușcărie. Postul Realitatea PLUS a fost scos de pe televizoarele din penitenciar
Articolul următorCod portocaliu | Cantități de apă însemnate și instabilitate atmosferică