”Handicapații ăștia nu au fost în stare să înceapă nici măcar un singur proiect nou în cinci ani și jumătate”, a afirmat președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, azi, în cadrul unei conferințe de presă, referindu-se la liderii PSD și ALDE, pe care îi consideră principalii vinovați pentru lipsa investițiilor din ultimii ani.

”Este ceva de noaptea minții. Eu vă spun sincer: ăștia cred că nu vor fonduri europene cred că nu vor să dezvolte infrastructura pentru că vor practic să țină o parte cât mai mare a populației românești în stare de sărăcie și de subdezvoltare, ca să poată să-i manipuleze și să îi țină în stare de dependență, ca să-i ducă ca pe oi la vot”, a spus Orban.
Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, s-a aflat în această după-amiază, vineri, 17 mai, în municipiul Satu Mare, unde a participat la o conferință de presă alături de liderii locali ai partidului.

Liderul PNL a declarat că așteaptă o participare cât mai mare la alegerile europarlamentare din 26 mai și, totodată, i-a îndemnat pe cetățeni să voteze în favoarea referendumului. De asemenea, întrebat despre obiectivul PNL la alegeri, Orban a răspuns scurt și la obiect: ”Să batem PSD-ul”.