Let`s Do It, Romania! Pe 15 septembrie, sătmărenii sunt invitați să curețe Sătmarul

Toți sătmărenii care doresc să se implice ca voluntari în cel mai mare proiect de ecologizare de pe Glob, „Let`s Do It Romania”, sunt așteptați la acțiune sâmbătă, 15 septembrie 2018, la ora 9.00, la cap Pod Decebal – malul stâng al râului Someş.
Cu toții vor primi saci şi mănuşi pentru colectarea deşeurilor.
Toate deşeurile reciclabile colectate pe aceste trasee vor fi depozitate lângă Biserica Reformată din localitatea Vetiş, de unde operatorul de salubritatea le va ridica şi le va valorifica.
Ca urmare a acestei mişcări naţionale sunt invitaţi să participe membrii comunităţii sătmărene care doresc să îmbine utilul cu plăcutul, utilizând timpului liber în scopul relaxării, dar şi în beneficiul mediului.
În acest an, organizatorii “Let’s do it, Romania” îşi doresc ca 1.000.000 de români să se unească pentru un scop comun, o ţară mai curată.
Dacă îţi doreşti să fii unul din cei un milion de români, vino sâmbătă, 15 septembrie, la ora 09.00, la cap Pod Decebal, să curăţăm împreună oraşul!
Această amplă acţiune de ecologizare va fi combinată, în contextul Săptămânii Mobilităţii Europene, cu deplasări pe jos sau cu bicicleta pe malul stâng al râului Someş, respectiv cu deplasarea cu caiacele pe Someş, care se va desfăşura cu sprijinul Asociaţiei Caiac Smile.

Articolul precedentMai puțin de 2% dintre elevi au obținut medii peste 8 la Bacalaureatul din toamnă
Articolul următorUnul dintre cei doi bărbați căzuți în fântână a decedat