Primăria municipiului Satu Mare a luat decizia, în această dimineață, de a nu mai tăia un copac din centrul orașului, după ce mai mulți locatari și-au arătat nemulțumirea pe rețelele de socializare.

Mai mult, sătmărenii s-au mobilizat aseară și au stabilit ca azi, la ora 18,00, să participe la un flashmob pentru copacul situat pe bulevardul I. C. Brătianu pentru ”a-și exprima recunoștința față de copac, stropindu-l cu un pahar/cană cu apă”.

Primăria a anunțat în această dimineață că această decizie vine ca urmare a faptului că municipalitatea a fost mereu deschisă la propunerile venite din partea cetățenilor.

Redăm, integral, anunțul Primăriei Satu Mare:

”Chiar dacă există toate avizele pentru tăiere de la APM, copacul fiind într-o stare precară. Specialiștii din cadrul Primăriei și din APM vor încerca în perioada următoare să găsească soluții în vederea salvării arborelui. Doar în toamna anului trecut și în primăvara acestui an, Primăria Municipiului Satu Mare a plantat în municipiu 1.471 de arbori. Primăria a fost mereu deschisă la propunerile venite din partea locuitorilor municipiului privind înființarea de noi spații verzi sau de dezvoltare a celor existente, propuneri pe care le așteptăm în continuare”.

Articolul precedentIncendiu la un șopron din județ
Articolul următorANM anunță ploi torențiale, vijelii și grindină mâine, în județul Satu Mare