Magistrații Tribunalului Satu Mare au decis, azi, reluarea activităților de judecată începând cu data de 10 februarie, însă refuză să facă parte din Biroul Electoral Judeţean pentru alegerile din acest an.

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Satu Mare transmis azi, ”Adunarea generală a judecătorilor de la Tribunalul Satu Mare a hotărât reluarea activităților de judecată începând cu data de 10 februarie și până la pronunțarea curții constituționale asupra constituționalității proiectului legii privind abrogarea unor prevederi referitoare la pensiile de serviciu și indemnizațiile pentru limită de vârstă precum și pentru reglementarea unor măsuri în domeniul pensiilor ocupaționale. Pe durata perioadei anterior menționate, judecătorii din cadrul Tribunalului Satu Mare continuă formă de protest constând în refuzul de a face parte din Biroul Electoral Județean.”

Articolul precedentO firmă din Bihor urmează să se ocupe de salubrizarea Sătmarului
Articolul următorSituație fără precedent la Satu Mare. Egalitate între cei doi candidați la șefia PSD Satu Mare, Gabriel Leș și Radu Cristescu