Având în vedere atenționarea Departamentului pentru Situații de Urgență referitoare la interzicerea, începând cu data de 08.03.2020, a manifestărilor publice sau private, în spații deschise sau închise, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare restrânge activitatea directă cu publicul.

”Având în vedere atenționarea Departamentului pentru Situații de Urgență referitoare la interzicerea, începând cu data de 08.03.2020, a manifestărilor publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane, pentru a preveni răspândirea noul Coronavirus (COVID-19), precum și faptul că, în condiții normale, salariații Inspectoratului Scolar Judetean Satu Mare, intră în contact cu un număr foarte mare de persoane, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare recomandă ca, începând cu data de 11.03.2020, să se restrângă activitatea directă cu publicul, până la o comunicare ulteriroară, în funcție de evoluția situației la nivel național. În acest sens se vor lua următoarele măsuri:

1. transmiterea documentelor cu prioritate prin fax, e-mail sau poștă;

2. acordarea de asistență de specialitate se va face cu prioritate prin telefon, e-mail și informări pe site-ul și pe forumul instituției;

3. în cazul documentelor care necesită prezența obligatorie a persoanei deponente, se va discuta în prealabil cu responsabilul de birou iar depunerea acestora se va face pe baza programării prealabile.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare poate fi contactat telefonic (0261-712175) sau prin e-mail [email protected], este mesajul transmis de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

Articolul precedentEXPLOZIE de cazuri confirmate cu COVID-19. Ministerul de Interne: Ne pregătim de SCENARIUL 3! Ce presupune
Articolul următorAcces restricționat la parchetele din județ