Sâmbătă seară, în jurul orei 19:20, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu produs la coșul de fum al unei case de locuit din municipiul Carei.

La fața locului s-au deplasat 15 subofițeri cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD. La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit.

Pompierii au acționat atât pentru stingerea incendiului, cât și pentru protejarea casei de locuit invecinate aflată la distanță foarte mică, însă nu s-a putut evita propagarea flăcărilor la acoperișul acesteia. De asemenea pentru evitarea riscului producerii unor explozii, pompierii au extras din cele două locuințe mai multe butelii de gaz de uz casnic.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime. Au ars: acoperișul din carton bituminos, grinzile, cornii și tâmplăria din lemn din structura acoperișurilor celor două case.

Cauza probabilă a producerii incendiului: coș de fum necurățat, respectiv propagarea incendiului de la vecinătăți.

Articolul precedentConcurs de confecționat mărțișoare pentru elevi
Articolul următorSondaj | Sătmărenii consideră că trebuie îmbunătățite: infrastructura rutieră, salubritatea și transportul public