Fuego va concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare pe 8 decembrie

Fuego va concerta în data de 8 decembrie la Satu Mare. Concertul va avea loc, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Turneul artistului va debuta pe 3 și se va încheia pe 29 decembrie, poposind în mai toată România, dar și în Republica Moldova.
„Fuego propune publicului său multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă. Astfel că ne vom bucura împreună, într-un show de sunet și lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinți și de oamenii dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și desigur, de minunatul sentiment de patriotism, cel pe care mulți l-au uitat din păcate.
Alături de band-ul său și de câteva surprize unice, Fuego va oferi un spectacol de poveste, două ore de trăiri intense, de fericiri, în care nimic nu va mai conta cu excepția muzicii și a emoțiilor puternice!”, spun organizatorii evenimentului.
Bilete şi pe TicketStore.ro.

Articolul precedentGuvernul Ungariei a investit aproape 100.000 de euro în amenajarea unui teren de sport la o școală din Satu Mare
Articolul următorTraficul de pasageri la Aeroportul Satu Mare, în creștere