Cocaină și un pistol cu gaze au fost ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Satu Mare și procurorii DIICOT, în urma unei percheziții domiciliare efectuate în județul Satu Mare. Doi tineri au fost reținuți și ulterior puși sub control judiciar.

 

La data de 22 august, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT – BT Satu Mare, au efectuat o percheziție domiciliară într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), într-un comunicat. 

În urma percheziției, polițiștii au ridicat 18,49 de grame de cocaină, un pistol cu gaze supus autorizării, 4 telefoane mobile și o sumă de bani.

Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi fost procurate din Franța și ar fi ajuns în România, prin intermediul firmelor de transport.

Față de doi tineri, de 22, respectiv 30 de ani, procurorul de caz a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Ulterior, față de aceștia a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile„, se precizează în documentul IGPR.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

ImagineImagine

 

 

Articolul precedentMăsuri pentru noul an școlar, anunțate de Ludovic Orban. Guvernul alocă 175 de milioane de euro pentru începerea școlii
Articolul următor6,3% dintre cei care au avut coronavirus în România sunt elevi