Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat, la sfârşitul săptămânii trecute, o percheziție domiciliară într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

În urma percheziției, au fost ridicate 13 plicuri din material plastic zip lock conținând substanță vegetală galben verzui (psiho-active), 5.000 de euro, 6.000 de lei și 2 telefoane mobile.

De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism care ar fi fost folosit pentru comercializarea substanțelor psihoactive.

Față de un bărbat, de 45 de ani, procurorul de caz a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Ulterior, față de el a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Satu Mare.

Articolul precedentBilanț COVID pentru ultimele 24 de ore: 823 de cazuri noi și 19 decese/ Au fost efectuate 8.000 de teste
Articolul următorKlaus Iohannis a promulgat legea care introduce sistemul de carte de identitate electronică și semnătură electronică