La data de, 26 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat două percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de risc.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, sub directa coordonare a procurorilor D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Satu Mare, au desfășurat o acțiune de amploare, pe raza  localităților Vetiș și Oar,  vizată fiind o grupare specializată în trafic de droguri de  risc (cannabis) și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Gruparea comercializa drogurile pe raza municipiului Satu Mare.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate: o plantă de cannabis cu înălțimea de 80 cm,  190 de pliculețe tip zip lock conținând substanță vegetală galben verzui (psiho-active), un recipient conținând aproximativ 200 grame substanțe verde oliv măcinată, 3 recipiente din material plastic conținând un lichid cu miros înțepător.

De asemenea, au fost indisponibilizate un grinder, o râșniță, conținând urme de substanță verzuie, o bâtă de baseball și un pistol tip airsoft .

Față de un bărbat, de 47 de ani, Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, a emis un mandat de arestare preventivă, în lipsă, pe o perioadă de 30 de zile, fiind dat în urmărire națională.

În activități au fost angrenați polițiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și jandarmi.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 15. De aia n-are ursul coadă, nu încape în selfie
Articolul următorPeste 300 de amenzi aplicate de poliţiştii din Satu Mare