În Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi a avut loc duminică vernisajul expoziției de pictură a artistului Stefan Gnandt.

În cadrul manifestării culturale au luat cuvântul: Eugen Kovács, primarul municipiului Carei, Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură a municipiului Carei și dr. Cservenyák László, director al Muzeului Szatmári din Mátészalka.

Momentul muzical a fost realizat de Acoustic Station, adică Putovits Ábel(chitară), Szűcs József(chitară), Keresztesi Dávid(clape), Marius Georgescu(cahon), Bogdan Georgescu(chitară bas). Aceștia au interpretat două melodii instrumentale din repertoriul internațional.

Evenimentul a fost moderat de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Expoziția cuprinde 27 de lucrări în ulei și este foarte complexă ca și abordare: portrete, peisaje, nuduri și natură statică. Lucrările pot fi admirate, conform programului de vizitare a castelului, până la data de 27 iulie 2019.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Carei, Direcției de Cultură a Municipiului Carei, Centrului Cultural al Municipiului Carei și Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Articolul precedentSatu Mare a găzduit o tabără internațională de matematică dedicată elevilor de clasa a VI-a
Articolul următorConcert memorabil de jazz oferit de Sárik Péter și Luiza Zan, la Castelul din Carei, în cadrul Summer Sound Sessions