Un elicopter SMURD a fost solicitat la Satu Mare pentru una dintre cele două persoane care au suferit arsuri în urma exploziei la un bloc de pe bulevardul Cloșca din Satu Mare. Victima va fi transportată la Timișoara.

Este vorba despre un bărbat, de 30 de ani.

Pentru cealaltă victimă, o femeie, de 29 de ani, a fost solicitată o aeronavă pentru a fi transportată la Spitalul de Arși din București.

Reamintim că în această după-masă, o explozie a avut loc într-un bloc de garsoniere situate la etajul trei, de pe bulevardul Cloșca.

În urma exploziei, două persoane au suferit arsuri (un bărbat și o femeie) și două au suferit un atac de panică. Au fost evacuate 25 de persoane. Echipajele medicale au preluat victimele cu arsuri si le-au transport la UPU Satu Mare. Din primele estimări, 19 locuințe au fost afectate.

Practic, toate garsonierele situate la etajul trei au sărit în aer. Explozia a fost atât de puternică încât geamurile și ușile de pe ambele părți ale blocului au sărit la peste 15 metri.

Toți locatarii blocului au fost evacuați. În funcție de cercetările de la fața locului, se va stabili dacă locatarii evacuați vor fi cazați în internatul Liceului Forestier. Cazarea și mâncarea necesară pentru persoanele evacuate este asigurată de Primărie.

Două persoane au suferit arsuri și au fost preluate de un echipaj SMURD, iar două se află în stare de șoc.

Potrivit primelor informații explozia ar fi izbucnit în urma unor acumulări de gaz.
Știre în curs de actualizare.

Articolul precedentExplozie într-un bloc de garsoniere din Satu Mare
Articolul următorDouă femei din Sălaj au furat bani din locuința unei oșence