Flacăra iubirii, care s-a aprins acum 70 de ani, încă mai arde. Vorbim despre Ortensia şi Gheorghe Tulian, care sărbătoresc în acest an nunta de platină.
Primarul municipiului, Kereskényi Gábor, le-a făcut astăzi o vizită și le-a înmânat premiul și diploma pentru fidelitate.
“Ortensia și Gheorghe Tulian formează primul cuplu căruia am avut onoarea să îi înmânez acest premiu simbolic la împlinirea a 70 de ani de căsătorie. Toată viaţa lor au avut grijă unul de altul şi faptul că au ajuns la 70 de ani de căsnicie e ceva firesc pentru ei. Întâlnirea m-a emoționat și mă bucur că am avut ocazia să împărtășesc cu ei această bucurie. Le-am urat multă sănătate și să ne revedem și peste 10 ani!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.
Gheorghe Tulian a fost mecanic și are acum 94 de ani, iar Ortensia Tulian a fost croitoreasă. S-au cunoscut la școala de dans pe care o frecventau, locul unde în vremea respectivă se țineau cele mai frumoase petreceri. După primul dans au rămas împreună, fiind convinși că dacă ar trebui să o ia de la început ar lua-o pe același drum.

Articolul precedentCondamnat la închisoare pentru distrugere, prins și încarcerat în Penitenciar
Articolul următorRezultatele obținute de elevii sătmăreni la Concursurile Interjudețene ”Grigore C. Moisil” și Olimpiada Satelor din Transilvania