Două persoane bănuite de furt, identificate de poliţişti

Două persoane bănuite că ar fi sustras diverse bunuri au fost depistate ieri, 19 decembrie, de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.
Astfel, la data de 19 decembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că o persoană necunoscută, ar fi sustras un tomberon, lăsat pe strada Livezilor, de către persoana vătămată pentru a fi preluat de firma de salubritate.
În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat persoana bănuită că l-ar fi sustras în persoana unui bărbat, de 39 de ani, din municipiul Carei.
Bunul sustras a fost recuperat și predat persoanei vătămate.
Polițiștii din cadrul Postului de Poliție comunal Vama au identificat ieri, 19 decembrie, un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Vama, bănuit că în noaptea de 07/08 decembrie, ar fi pătruns în garajul unui imobil din aceeași localitate de unde ar fi sustras mai multe bunuri.
Ca urmare a activităților desfășurate de polițiști prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80 % și predat persoanei vătămate.
În ambele cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentAccident mortal lângă localitatea Ady Endre
Articolul următorSatu Mare comemorează, sâmbătă, 29 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989