CFR Călători continuă procesul de repunere în circulație a trenurilor a căror circulație a fost temporar suspendată începând cu lunile martie și aprilie 2020 în corelație cu măsurile de prevenire și control a virusului SARS-CoV-2, emise de autorități.

Astfel, primele trenuri au fost repuse în circulație, gradual, odată cu ieșirea din starea de urgență și continuă cu data de 1 iunie. Printre trenurile care revin în circulație, începând cu data de 2 iunie, sunt și cele care fac legătura între Satu Mare – Sărmășag, Carei și Halmeu.

  • R 4082 Sărmășag – Satu Mare (rămâne anulat duminica)
  • R 4330 Satu Mare – Carei (rămâne anulat în zilele de sâmbătă și duminică)
  • R 4411 Satu Mare – Halmeu (rămâne anulat duminica)
  • R 4412 Halmeu – Satu Mare (rămâne anulat duminica)

CFR Călători anunță că începând cu data de 3 iunie 2020, cumpărarea cu anticipație a biletelor înainte de plecare, crește de la 10 la 20 de zile. De asemenea, CFR Călători recomandă cumpărarea ONLINE a biletelor de tren pentru a evita aglomerația la ghișee/casele de bilete și manipularea banilor în numerar. La ghișeu, este indicată efectuarea plății cu card bancar sau telefon, în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru.

Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei:

  • ”Pentru protecția dumneavoastră, a celorlalți călători și a personalualui nostru, vă rugăm purtați corect masca, astfel încât să vă acopere gura și nasul”

Persoanele care călătoresc cu trenul, trebuie să repecte regulile de comportament și igienă impuse de Ministerul Sănătății, și este important să aibă în vedere regulile și recomandările CFR de călătorie pentru a le putea asigura un transport în condiții de siguranță.

Articolul precedentÎn ultimele 24 de ore, peste 14.000 de persoane au intrat în țară pe la frontiera cu Ungaria
Articolul următorCopil rănit grav, transportat cu elicopterul SMURD la Oradea