Descindere cu mascați, azi, la o bijuterie situată în centrul municipiului Satu Mare și la locuința unei persoane care are legătură cu jaful petrecut la bijuteria din Zalău, din data de 19 martie.

Este o descindere a IPJ Sălaj cu sprijinul polițiștilor sătmăreni.

Polițiști specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat percheziţii în municipiul Satu Mare la sediul social al unei firme (bijuterie), de unde polițiștii au ridicat o serie de bijuterii care, potrivit unor surse, urmează să fie comparate cu bijuteriile sustrase de la bijuteria din centrul Zalăului în data de 19 martie, de unde s-au furat mai multe inele, bijuterii și ceasuri, în valoare de aproape 100.000 de euro.

Este vorba despre jaful petrecut în data de 19 martie 2019, în Zalău, la bijuteria Tiara Luxury, în care a fost implicat și tășnădeanul Romeo Kulcsar, care a fost reținut de procurori și se află în arest preventiv.

Reamintim că ieri, magistrații Tribunalului Sălaj au respins contestația depusă de tășnădeanul Romeo Kulcsar ca fiind nefondată, astfel Kulcsar va rămâne în arest preventiv.

Articolul precedentPeste 3.800 de șomeri în județul Satu Mare. Puțin peste 1.600 sunt femei
Articolul următorPercheziții domiciliare. Contrabandist de țigări, reținut de polițiști