Programul de spectacole în aer liber început de Teatrul de Nord în 5 iunie se transformă într-o adevărată stagiune de vară, cu provocări creative pentru actori și cu surprize aplaudate de public.

”A juca teatru în aer liber este ofertant dar și dificil, nu toate spectacole fiind destul de flexibile și adaptabile noilor spații, astfel Trupa ”Mihai Raicu” a reluat producții din topul celor preferate de public și le-a adaptat mai întâi pentru spațiul intim și boem al curții Muzeului de Artă. În a doua partea a lunii spectacolele au fost programate în curtea teatrului, pe scena mobilă modernă, cu avantajul unor condiții tehnice foarte bune și la îndemână. Curtea Teatrului de Nord s-a transformat de săptămâna trecută într-un mic și cochet Teatru de Vară, suficient de spațios pentru public chiar cu respectarea măsurilor de distanțare”, au transmis reprezentanții Trupei ”Mihai Raicu”.

Stagiunea de vară a Teatrului de Nord va continua în lunile iulie și august, cu spectacole programate alternativ în cele două spații.

Informații despre program: www.teatruldenord.ro

Rezervări și bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6 (Luni – Vineri: 10.00-17.00; Sâmbătă: 10.00-13.00)

Tel.: 0261712106

E-mail: [email protected]

Bilete online: https://www.biletmaster.ro

Prețuri bilete: 20 lei și 10 lei (la spectacolele pentru copii)

În continuare măsurile de protecție sunt obligatorii. Numărul de locuri este limitat, iar rezervările din timp sunt importante pentru organizare.

Articolul precedentBAC 2020 | Peste 2.100 de elevi sătmăreni vor susține luni proba la Limba și literatura română
Articolul următorAccident în județ. O șoferiță s-a răsturnat cu mașina