Crosul Centenarului, în Țara Oașului

Primăria Oraşului Negreşti-Oaş, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Direcția Județeană de Sport și Tineret şi Asociaţia Sportivă Şcolară Olimpus Negreşti-Oaş organizează în data de 7 noiembrie 2018 ”Crosul Centenarului” – etapa judeţeană, pentru elevi și seniori (peste 19 ani).
Crosul va avea loc la Valea Măriei, după următorul program: elevii din ciclul gimnazial – Ora de start: 14.00 – fetele, distanța de concurs 1200 m; ora 14.20 – băieții, distanța de concurs 1500 m; elevii de liceu și seniorii (fete şi băieţi peste 19 ani): Ora de start: 14.50 – fetele, distanța de concurs 1500 m, ora 15.20 – băieții + seniorii, distanța de concurs 2000 m.
Condiții de participare: elevii, conform regulamentelor ONSS și O.G. (anexa 1și 3) vor fi însoțiți de profesori, iar înscrierile pentru seniori se vor face la fața locului și numai pentru cei apți pentru efort fizic.
Concurenții se vor prezenta cu 30 de minute înainte de start, în faţa Hotelului Valea Măriei.
Participanții vor fi recompensați cu medalii, diplome, cupe și tricouri.
Pentru a veni în sprijinul concurenţilor deplasarea spre Valea Măriei se va putea face cu un autocar asigurat de organizatori care va pleca de la Catedrala Romano-Catolică în data de 7 noiembrie, ora 13,00.

Articolul precedentPrincipalul suspect al dublei crime, prezentat azi în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă
Articolul următorO fotografie a lui Remus Ţiplea, pe coperta National Geographic