Crimă în localitatea Corund, după o încăierare. Un bărbat din Corund a înjunghiat mortal, cu un cuțit, în zona abdominală, un bărbat, de 45 de ani, din Chieșd, județul Sălaj.
Luni seara, în jurul orei 21,40, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 despre un scandal izbucnit între două persoane, în satul Corund.
La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști din Tășnad care au transportat victima la o unitate medicală din zonă, însă aceasta a decedat.
Din primele informații transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din Chieșd, județul Sălaj, a fost înțepat în zona abdominală cu un cuțit, de către un bărbat, de 34 de ani, din satul Corund.
Cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Articolul precedentFemeile pot deveni pompieri. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Someș” Satu Mare recrutează candidaţi
Articolul următorSpectacol de teatru muzical ”Dacă noi ne iubim”, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare