Crimă în județul Satu Mare. Și-a omorât vecinul și apoi l-a decapitat

Un bărbat și-a omorât vecinul, după ce au băut împreună. Crima a avut loc în cursul zilei de ieri, în Orașu Nou Vii, județul Satu Mare, motivul fiind o ceartă între cei doi.
Procurorii din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului M.N., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor, faptă prevăzută și pedepsită de articolul și 28 alin.1 Cod Penal, inculpat față de care s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, în data de 27 noiembrie.
În referat, procurorii au reținut următoarea situație de fapt: ”În data de 26 noiembrie, în timp ce victima C.V. se afla la domiciliul inculpatului situat în localitatea Oraș Nou Vii, pe fondul consumului de alcool, inculpatul M.N. i-a aplicat lovituri cu cuțitul care au provocat decesul victimei. Ulterior, inculpatul M.N. a decapitat cadavrul victimei.
Ca urmare a probatoriului administrat, în cauză există probe și indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că suspectul a comis infracțiunea reținută în sarcina sa, condiție prevăzută de articolul 202 alin. 1 Cod Procedură Penală.
Inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei.
Referatul împreună cu dosarul cauzei urmează să fi înaintat spre competentă soluționare Tribunalului Satu Mare. La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficia de sprijinul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare, Serviciul de Investigații Criminale”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

Articolul precedentCopil de trei ani și 11 luni, care a suferit arsuri, transportat cu un avion Spartan la București
Articolul următorO nouă campanie lansată de Poliția Satu Mare: „Violența invizibilă”