Un bărbat din Certeze a fost omorât, în cursul nopții de sâmbătă.

Din câte se pare, victima, B.M., ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu agresorul, C.G., și, în urma unui conflict spontan, agresorul i-a aplicat în mod repetat victimei lovituri de cu corp dur contondent.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile față de inculpatul C.G.
Potrivit procurorilor, în data de 6 iulie în intervalul orar 1,00 – 7,00 dimineața, pe fondul stării de ebrietate și a unui conflict spontan, inculpatul C.G. i-a aplicat în mod repetat victimei B.M. lovituri de cu corp dur contondent și comprimare în zona toraco abdominală, lovituri care au provocat hemoragia internă în urma rupturii de splină și rinichi stâng cu hemoperitoneu consecutiv.

Referatul întocmit de procurori împreună cu dosarul cauzei au fost trimise spre competentă soluționare Tribunalului Satu Mare, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, în data de 8 iulie, a emis mandatul de arestare preventivă față de inculpatul C.G. pe o perioadă de 30 de zile.
La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare – Serviciul de investigații criminale.

Articolul precedentO femeie, de 62 de ani, prinsă în flagrant cu țigări de contrabandă
Articolul următorVinovat de producerea accidentului dintre Băbășești și Odoreu este un bărbat, 51 de ani, din Apa