Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Astfel, la data de 22 aprilie a.c., 378 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 22 aprilie, polițiștii au aplicat 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 153.800 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință au fost efectuate 747 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.

De asemenea, 39 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constate nereguli.

Articolul precedentRomânia a depășit pragul de 10.000 de cazuri COVID-19. În Satu Mare sunt confirmate 53 cazuri
Articolul următorPapa Francisc a donat cinci ventilatoare pulmonare pentru bolnavii de Covid-19 din Spitalul Județean Suceava VIDEO