Condamnați la închisoare, prinși și încarcerați în Penitenciarul Satu Mare

Polițiștii sătmăreni au prins și încarcerat trei bărbați condamnați la închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației, furt și tâlhărie.
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare mandatul de executarea pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat, de 29 de ani, din județul Maramureș, condamnat la 1 an de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.
Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Valea Vinului au pus în executare mandatul de executarea a pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 23 de ani, din județul Satu Mare, condamnat la 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Valea Vinului, în colaborare cu cei din cadrul Poliției Rurale Beltiug au pus în executare, ieri, 5 septembrie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 26 de ani, din județul Satu Mare, condamnat la 1,4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie.
Toți cei trei bărbați au fost depuși în Penitenciarul Satu Mare.

Articolul precedentZiua Pompierilor din România va fi marcată prin ample manifestări la Carei
Articolul următorContrabandă cu drona la frontiera de nord