Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din Bistrița, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Luni, 13 mai, în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român, B.G., în vârstă de 29 de ani, din județul Bistrița Năsăud.
Cu ocazia formalităților pentru intrarea în România, colegii noștri au constatat că tânărul este căutat de autoritățile române, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către Judecătoria Bistrița.
Astfel, bărbatul are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea timp de un an de zile și are de achitat o amendă în valoare de 1.800 lei pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.
Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentFotbal județean | Rezultatele înregistrate la meciurile din weekend în Liga 4 (etapele 19/19/23) și Liga 5 (etapa 11)
Articolul următorVictimele inundațiilor din 14 mai 1970, comemorate la Satu Mare