Cod roșu în vămile Petea și Urziceni

Cozi la punctele de trecere a frontierei de stat de la Petea și Urziceni. Este cod roșu în ambele puncte, potrivit aplicației Trafic Online a celor de la Poliția de Frontieră.
În Petea se așteaptă 180 de minute și se lucrează pe patru artere de intrare și șase artere pe sensul de ieșire. În vama Urziceni se așteaptă circa 120 de minute, lucrându-se pe două artere de pe sensul de intrare, respectiv trei pe sensul de ieșire.
Șoferii aflați la rând și-au pierdut răbdarea și au ieșit din mașini pentru a se plimba sau au protestat prin claxoane prelungite.
Coada la autoturisme se întinde până la intrarea în localitatea Dorolț. Cei mai nemulțumiți de cozile de la frontieră sunt locuitorii din zonă. Nemulțumiți sunt și sătmărenii care s-au mutat dincolo de graniță. Aceștia fac naveta zilnic însă, ținând cont de aglomerația din vama Petea, ei iau în considerare tot mai serios să revină cu domiciliul în România.
”Stau de aproximativ două ore la coadă pentru a ajunge acasă. Nu vreau să stau zilnic o oră pentru a trece de vamă, cred că mă voi muta înapoi în Satu Mare”, ne-a declarat Mihaly S.

Articolul precedentPrimarul Sătmarului, despre unii directori de școli: ”Nu au o viziune în privința investițiilor și sunt depășiți de situație”
Articolul următorFestivalul prunelor, la Medieșu Aurit