Noul Cineplexx Satu Mare își deschide ușile pentru public azi, 12 septembrie, la ora 19,00, și aduce în Shopping City Satu Mare o experiență cinematografică de top, la cele mai înalte standarde de calitate existente în prezent, cu tehnologii video 4K și Real 3D, în urma unei investiții de 3 milioane de euro.

„Suntem foarte încântați să deschidem primul multiplex din Satu Mare. Cinefilii se vor putea bucura de o experiență de film excepțională, cu cea mai bună tehnologie și la cel mai înalt grad de confort, o experiență pentru care Cineplexx este deja cunoscut”, a explicat Christof Papousek, Managing Partner și CFO al Cineplexx / Grupul Constantin Film.

Noul multiplex este cel de-al treilea deschis în România din primăvara acestui an, când Cineplexx a intrat pe piața locală, și va fi urmat de alte două deschideri, la Sibiu și Târgu Mureș.

Tehnologie de ultimă oră în primul multiplex din județ
„Spectatorii sătmăreni se vor putea bucura de asemenea de tehnologia audio Dolby Atmos, care permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui realistă, în funcție de acțiunea din film, oferind astfel o experiență de vizionare cu totul excepțională”, a completat Michael Redtenbacher, Head of Project Development & Cinema Technology al Cineplexx / Grupul Constantin Film.

Cele cinci săli ale noului multiplex au mai mult de 700 de locuri în total, și includ scaune speciale pentru cupluri, o premieră absolută în România, precum și alte tipuri de locuri cu grad sporit de confort, precum Premium și Deluxe. Ecranele au o suprafață totală de peste 250 mp și integrează tehnologii de vârf și cele mai înalte standarde de calitate.

Un film pentru fiecare
Sătmărenii vor putea astfel viziona cele mai așteptate megaproducții chiar în zilele în care acestea se lansează pe tot globul, iar lista premierelor acestei toamne este una impresionantă – de la „Ad Astra”, despre care se spune că ar fi cel mai realist film despre călătoria în spațiu realizat vreodată, cu Brad Pitt și Liv Tyler în rolurile principale, la cele mai recente producții din seria francizelor „Rambo” și „Terminator” sau „The Goldfinch: Iluzia libertății”, mult-așteptata ecranizare a romanului cu același nume, cu Nicole Kidman și Finn Wolfhard în roluri memorabile. De asemenea, printre premierele oferite de Cineplexx Satu Mare se numără „It 2”, continuarea celui mai de succes film horror al ultimilor ani, „La Gomera”, filmul lui Corneliu Porumboiu selectat în competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, și „Joker”, un film despre începuturile faimosului personaj negativ al seriei „Batman”, cu Joaquin Phoenix și Robert de Niro. Anul cinematografic se va încheia și la Satu Mare cu premiera „Star Wars: The Rise of Skywalker”, ultimul episod al celebrei saga, un film așteptat cu sufletul la gură de fanii din toată lumea.

Familiile vor avea, de asemenea, multe opțiuni de filme numai bune pentru a fi văzute împreună cu cei mici. Angelina Jolie se întoarce în rolul personajului Maleficent la mijlocul lunii octombrie, iar legendara familie Addams revine pe marile ecrane la final de octombrie, la timp pentru o seară minunată de Halloween. În luna noiembrie, prințesa Anna și regina Elsa din „Frozen 2” îi vor fascina din nou pe cei mici, în continuarea poveștii de care s-au îndrăgostit milioane de copii.

În plus, în noul multiplex se vor proiecta și documentare pentru grupuri organizate de copii, concerte transmise live de pe marile stadioane ale lumii sau filme locale din România și Ungaria, dublate și în maghiară, în funcție de disponibilitatea lor pe piață.

Zile de naștere și petreceri private la cinema
Pentru cinefilii de toate vârstele care nu s-ar mai sătura de filme, Cineplexx va oferi posibilitatea organizării de evenimente speciale, zile de naștere sau petreceri chiar în sălile de cinema. În același timp, spațiul noului multiplex va fi disponibil și pentru petreceri de companie sau alte tipuri de evenimente private, cu proiecții de film, inclusiv maratoane de film sau evenimente speciale (piese de teatru, conferințe etc.).