Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Halmeu au identificat și predat autorităților competente un cetățean român în vârstă de 35 de ani, care era căutat de autoritățile române pentru săvârşirea de  infracțiuni la regimul stupefiantelor.

 

În data de 16 august a.c., la ora 17.00 în Punctul de Trecere al Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare, cetăţeanul român T.G., în vârstă de 35 de ani din București.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele acestuia fiind emis, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Astfel, bărbatul are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate de 6 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul stupefiantelor.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentBilanț CoVid-19: 733 infectați, 172 vindecați 38 decedați! Câte teste au fost efectuate
Articolul următorCrimă într-o localitate din judeţul Satu Mare! Un tânăr a murit după ce a fost înjunghiat