Baschet | Schimbare de antrenor la CSM Satu Mare

După victoria chinuită obținută în fața echipei ICIM Arad în prima etapă a sezonului și înfrângerea din prima deplasare a Ligii naționale de baschet feminin, de la Brașov, ”conducerea” clubului CSM Satu Mare a hotărât că e timpul să-l schimbe pe antrenorul Marius Dobă.

Discuțiile și nemulțumirile din cadrul clubului sătmărean au apărut imediat după înfrângerea de la Brașov, asftfel că, începând de astăzi, Octavian Boian a trecut din postura de antrenor secund în cea de antrenor principal.Se pare că la Satu Mare cu un lot foarte bun și cu un buget foarte mare, nu este cazul să fie și un antrenor care să fi antrenat măcar o echipă din postura de ”principal”…

În ultima perioadă, la echipa de baschet din Satu Mare se angajează doar antrenori fără experiență, după Dobă, care a debutat în funcția de antrenor pe parchetul din Satu Mare, acum e rândul secundului Boian să experimenteze ipostaza de antrenor principal la CSM Satu Mare.
În această săptămână urmează să se stabilească detaliile rezilierii contractului dintre Dobă și CSM Satu Mare însă, dacă ne luăm după despărțirea de fostul antrenor, José Miguel Araújo și depărțirea de Dobă, s-ar putea să se termine la tribunal, cu costuri suplimentare pentru clubul sătmărean și implicit pentru sătmăreni…

Mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului:

  • ”Schimbare de antrenor principal la CSM Satu Mare. Eșecul surprinzător de la Brașov a tulburat apele la vicecampioana României iar după o discuție cu conducerea principalul Marius Dobă s-a despărțit de gruparea sătmăreană. Rămâne ca în aceste zile să se stabilească și detaliile rezilierii contractului dintre cele două părți.
    Locul lui Marius Dobă va fi luat de secundul Octavian Boian. Acesta va conduce, în premieră ca principal, pe CSM Satu Mare, sâmbătă în etapa a 3-a a LNBF în meciul de acasă cu U Cluj Napoca.
    Multumim Marius Dobă, succes Octavian Boian!”

Octavian Boian va debuta pe banca CSM-ului sâmbătă, în sala LPS “Ecaterina Both”, de la ora 18:00 contra celor de la Universitatea Cluj, care au fost învinse astăzi în Sala Horia Demian de Olimpia CSU Brasov cu scorul de 80-71.

Articolul precedentAcţiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice continuă la Satu Mare
Articolul următorStatistică | Peste 2.300 de sătmăreni şi-au găsit un loc de muncă de la începutul anului