Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Carei în cooperare cu polițiștii din cadrul Secției Rurale Carei au depistat, ieri, pe raza localității Ghirolt un bărbat, de 40 de ani, din localitatea Carei, pe numele căruia Judecătoria Carei a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cel în cauză au fost depus de polițiști în Penitenciarul Satu Mare.

Polițiștii sătmăreni  au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Austria, pe numele unui bărbat de 46 de ani, pentru comiterea de infracțiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii și infracțiuni de fals.

Astfel, la data de 27 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Satu Mare  au depistat, în municipiul Satu Mare, un sătmărean, de 46 de ani, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracțiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii și infracțiuni de fals, pe teritoriul Austriei. Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea,  care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean.

Articolul precedentVictor Ponta vine azi la Satu Mare
Articolul următorA furat o bicicletă ”parcată” în fața unui magazin