Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Comunal Vama, au depistat și oprit în trafic, pe raza localității Orașu Nou, o autoutilitară condusă de către un sătmărean, de 32 de ani.

În urma verificării autoutilitarei au fost identificate 263 200 de fire țigarete care nu prezentau timbru fiscal. Toate țigările găsite de polițiști au fost ascunse în lăcașuri special amenajate acestui scop, prin construirea de pereți dubli pe părțile laterale ale autoutilitarei. 

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în cadrul căruia polițiștii au dispus reținerea persoanei de la volan pentru 24 de ore.

Întreaga cantitate de țigarete, în valoare de aproximativ 110 000 de lei, precum și autoturismul au fost indisponibilizate în vederea confiscării.  

Articolul precedent100% TU DECIZI! Florin Georgescu, nr. 2 din BNR. Combinațiile cu Vîntu și Patriciu
Articolul următorCazul Croitoru. Federația Română de Judo sesizează Consiliul Superior al Magistraturii în speța judecătoarei Balc Mia Irina