Bărbat condamnat la închisoare, oprit în Vama Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un bărbat din județul Suceava, condamnat la închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii și siguranței publice.

În această dimineață, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Florin B., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul este căutat de autoritățile române, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul în cauză a fost condamnat la doi ani și o lună de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra ordinii și siguranței publice.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentAvarie la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român
Articolul următorRemus Țiplea și-a lansat albumul foto ”Dumnezeul meu”, la Berlin