Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare precizează că 5313 sătmăreni și-au primit înapoi banii plătiți pentru taxa de mediu. Autoritățile spun că demersurile pentru restituirea sumelor vor continua.
Astfel, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare a restituit suma de 3,69 milioane lei către 5313 de sătmăreni care au plătit taxa auto impusă după 2008.
”Din dispoziția domnului Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, A.N.A.F. a restituit în perioada 3 – 5 iunie 2019, la nivel național, suma de 700 milioane de lei către 420.000 contribuabili români, sumă ce reprezintă taxe auto achitate de către aceștia în perioada 1 ianuarie 2007 – 31 ianuarie 2017.
Demersul Ministerului Finanțelor Publice și al Agenției Naționale de Administrare Fiscală va continua până la restituirea ultimului leu datorat contribuabililor români, care au achitat taxe auto (taxe auto pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu)”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare.

Articolul precedentO delegație din Polonia, în vizită la Satu Mare. Intenționează să dezvolte programe pentru desfacerea produselor tradiționale pe piețele locale
Articolul următorFotograful Remus Țiplea a ajuns și la TIFF cu fotografiile sale