Amenzi de peste 81.000 de lei, aplicate de polițiștii rutieri într-o zi

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale în valoare de 81.600 de lei și au fost reținute 15 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.
De asemenea, polițiștii Biroului Rutier au identificat la data de 17 octombrie, în jurul orei 3.20, în Piața Libertății din municipiul Satu Mare, un bărbat, de 37 de ani, din județul Maramureș, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.
Totodată fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice.
Tot ieri, 17 octombrie, polițiștii Serviciului Rutier au reținut 12 permise de conducere, conducătorilor auto care nu au respectat viteza maximă legală și au depășit-o cu peste 50 km/h sau au efectuat depășiri neregulamentare.
Iar polițiștii Secției Poliție Rurală Valea Vinului au acționat împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare, pe raza comunei Crucișor, ocazie cu care au aplicat în jur de 20 de sancțiuni contravenționale, conducătorilor auto care conduceau autovehicule având defecțiuni tehnice și au ridicat 5 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentCuplurile longevive din Satu Mare, premiate
Articolul următorPompierul Adrian Bogoșel a obținut medalie de aur la etapa națională a Concursului de Judo al M.A.I.