Accident produs de un șofer mort de beat, în Satu Mare

Un bărbat din județul Prahova s-a urcat mort de beat la volan și a provocat un accident de circulație în municipiul Satu Mare soldat cu rănirea ușoară a unei conducătoare auto.
Polițiștii au constatat că un bărbat, de 28 de ani, din județul Prahova, aflându-se la volanul unui autoturism pe strada Botizului, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul care circula în fața sa și a intrat în coliziune față-spate cu acesta.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 51 de ani, din municipiul Satu Mare, conducătorul celui de al doilea autoturism.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar în cazul conducătorului auto din Prahova, rezultatul a fost de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul precedentDouă minore de 4, respectiv 7 ani au fost rănite ușor în urma unui accident rutier
Articolul următorUn bărbat a fost prins șofând beat criță prin centrul Sătmarului