Un tânăr în vârstă de 19 ani din municipiul Satu Mare a decedat, aseară, în urma unui scandal izbucnit într-un club din municipiul Satu Mare.

Reprezentanții Poliției au declarat că tânărul a fost de față în momentul în care a izbucnit un scandal la club între doi bărbați. Băiatul era însoțit de tatăl său.

Pe fondul unor discuții aprinse, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a agresat un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, lovindu-l pe acesta cu pumnii, picioarele și sticle.

Tânărul de 19 ani a asistat la bătaie și, din cauza sperieturii, a suferit un atac de cord. Totul s-a întâmplat sâmbătă noaptea, în jurul orei 22.40, în fața unui club din municipiul Satu Mare, situat pe Cuza Vodă.

Norocul a făcut ca polițiștii chemați la fața locului să aplaneze scandalul, să fi chemat în prealabil ambulanța pentru bărbatul, de 36 de ani, rănit și el la cap.

Echipajul medical de prim-ajutor a reușit, în primă fază, să îl resusciteze pe tânăr. Doar că, ulterior, acesta a intrat din nou în stop cardio-respirator și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Cunoscuții spun că băiatul era cunoscut cu probleme la inimă.

Băiatul a murit la spital, după aproximativ o oră.

Articolul precedentIstvan Kovacs a participat la întâlnirea arbitrilor și antrenorilor din Liga 1
Articolul următorDezbaterea lui Klaus Iohannis. Unde se va întâlni cu politologii şi formatorii de opinie