Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a primit azi vizita delegației din Wolfenbüttel, compusă din foști edili și reprezentanți ai organizațiilor caritabile.

Din delegație au mai făcut parte Hroswitha von Alten-Weddelmann, fost consilier local al orașului Wolfenbüttel și Erwin Gohla, fost professor și membru de bază al Asociației de prietenie “Wolfenbüttel-Satu Mare”.

De altfel, în luna august a anului trecut o delegație sătmăreană compusă din viceprimarul municipiului Satu Mare și consilierii locali au reprezentat municipiul în cadrul unei vizite similare organizată în orașul Wolfenbüttel.

În cadrul întâlnirii, primarul municipiului Satu Mare a oferit fostului primar al oraşului Wolfenbüttel, Axel Gummert și fostului viceprimar, Manfred Ammon, câte o diplomă de recunoaștere pentru merite deosebite în sprijinirea, dezvoltarea și promovarea comunității sătmărene și a relațiilor de înfrățire pe parcursul celor 45 de ani.

“Relația cu oraşul Wolfenbüttel este una deosebită fiind unul dintre orașele cu care am dezvoltat cele mai frumoase proiecte de-a lungul celor 45 de ani de înfrățire. Împreună cu partenerii noștri am demonstrat și o vom face și pe viitor, că putem face lucruri frumoase pentru comunitățile noastre. În continuare este evidentă dorința noastră de a dezvolta proiecte comune și de a duce mai departe relațiile de înfrățire dintre cele două orașe“, a transmis primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Articolul precedentUn minor din județ s-a ales cu dosar penal
Articolul următorAu fost finalizate lucrările pe cel mai lung tronson de drum județean din Satu Mare