Pădurar ucis de un porc mistreţ

Un bărbat a fost găsit mort în zona comunei Supur din judeţul Satu Mare. Descoperirea a fost făcută luni seara de un localnic care a sunat la 112. Bărbatul este un pădurar din Dobra care s-a aflat aseară la braconaj, însă a fost ucis de un porc mistreţ pe care l-a rănit.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Paula Gabor, a declarat că bărbatul, de 57 de ani, care nu avea autorizaţie de vânătoare, a împuşcat un porc mistreţ. Porcul însă nu a murit, iar când s-a apropiat de el, l-a atacat şi l-a rănit, secţionându-i vena femurală. Bărbatul a pierdut mult sânge şi şi-a pierdut imediat cunoştinţa. Un prieten cu care se afla l-a transportat de urgenţă la medicul de familie din Supur, dar a decedat.
Bărbatul deținea arma legal, dar nu avea autorizației pentru vânătoare.
Corpul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei. Medicii legiști vor stabili cu exactitate cauzele decesului. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. În cauză s-a deschis un dosar de moarte suspectă.

Articolul precedentComedia ”Cină cu proști” se reia sâmbătă la Teatrul de Nord
Articolul următorVizitele pacienților, restricționate în Spitalul municipal Carei