Magda Pușkaș va susține un spectacol de muzică folk în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi din Carei.

Evenimentul va avea loc marți, 17 decembrie, de la ora 18.00. Interpreta Magda Pușkaș va fi acompaniată de chitaristul Rareș Suciu.
Concertul va cuprinde cele mai cunoscute melodii de folk interpretate de cunoscuta artistă, precum  și cântece specifice acestei perioade de sărbătoare.

Evenimentul este dedicat aniversării a 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989. Cuvânt de deschidere: Bogdan Georgescu și Adrian Ștefănuți.

Intrarea la eveniment este liberă!

Magda Pușkas s-a născut la Reghin, în 1961, a făcut parte din grupul Arthemis, mai apoi în grupul Ecoul, împreună cu fosta sa colegă, Sorina Feier-Bloj. Cele două tinere artiste au fost invitate să devină membre active ale Cenaclului. Această colaborare s-a fructificat cu câteva piese de un real succes, cântate în turneele susținute alături de Cenaclul Flacăra: „La o cană cu vin”, „Din copilărie” sau „Taina”. Și-a adus aportul muzical în Cenaclul Flacăra alături de Tatiana Stepa, un grup duo, sub numele de Partaj, cântând împreună „Desculț prin zăpadă”, „Creion”, „Partaj”, precum și vechile hituri ale grupului Ecoul.
După 1989, Magda Puskas și-a continuat activitatea în Cenaclul „Totuși iubirea”.
Artista se numără printre cei care au contribuit la resuscitarea folk-ului românesc, după anul 2000.  Susține anual zeci de concerte de muzică folk, marcând un număr impresionant de orașe și spectatori pe măsură.

Articolul precedentTeatrul de Nord încheie anul cu două spectacole la Sala Studio
Articolul următorPrincipalul suspect în cazul dublei crime din Bârsău trimis direct după gratii de judecători