În acest an, Primăria Municipiului Satu Mare continuă proiectul ”Satu Mare te așteaptă acasă!” pentru a-i readuce pe tinerii sătmăreni în orașul natal, după terminarea studiilor.

Bursa de joburi ”HaiAcasă” va avea loc joi, 20 iunie 2019 în Cluj-Napoca, la BT Arena, și este menită să conecteze tinerii care doresc să revină acasă cu angajatorii sătmăreni.

Ca o noutate, în acest tinerii care se prezintă la standul Primăriei vor avea prilejul de a purta discuții cu edilul municipiului Satu Mare. Astfel, Kereskényi Gábor îi așteaptă pe tinerii studenți la standul Primăriei, joi, 20 iunie, de la ora 15.00.

Până în prezent pe platforma de joburi s-au înregistrat 15 companii, cele mai reprezentative din județul Satu Mare. În total se oferă circa 88 de joburi oferite în domenii diferite precum: domeniul IT&C: .Net software inginer, hardware design inginer, software developer, domeniul tehnologic și inginerie: inginer producție, inginer mecanic, inginer electro, inginer electroenergetică, manager proiect, tehnicieni injecție, inginer construcții mașini, inginer proiectant sisteme de automatizare, programator, operatori producție, domeniul economic: economist, logistician, analist servicii clienți, specialist financiar.

Peste 100 de tineri s-au înregistrat deja pe platforma creată pentru înscrieri, iar materiale de promovare a evenimentului sunt expuse deja în în facultăți și pe paginile social media.

Articolul precedentTrei șoferi băuți, depistați la volan de polițiștii sătmăreni
Articolul următorStatutul Elevului, încălcat în unele unități de învățământ din județul Satu Mare